REGNSKAB, MOMSREGNSKAB & RÅDGIVNING TIL ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

I mange enkeltmandsvirksomheder er der ikke økonomi til at have en regnskabschef eller lignende ansat, som kan stå for alt fra momsregnskab og regnskab til rådgivning om driften.

Fordele ved at lade os stå for regnskabet

Her kan VAC Revision ApS være den sparringspartner og økonomiansvarlige, De ikke har ansat i firmaet, så De ikke pludselig bliver overrasket over nye afgifter, og at der skal laves momsopgørelse. Med andre ord sørger vi for, at De let kan holde styr på bl.a momsregnskab, regnskab og andre økonomiske forhold samt justeringerne i skattelovgivningen, som kan have betydning for netop Deres virksomhed.

Revision og rådgivning i øjenhøjde

Vi lægger vægt på at møde vores kunder i øjenhøjde, så både revision, regnskab og rådgivning kommer til at foregå ud fra de behov og ønsker, som De og Deres virksomhed har.

Uanset hvor store eller små tal, De ønsker assistance til at håndtere eller optimere, har vi ekspertisen til at hjælpe Dem med at opretholde en sund økonomi og momsregnskab samt rådgive omkring, hvilke muligheder De eventuelt har for at styrke enkeltmandsvirksomheden.

Bemærk vi også tilbyder økonomiskrådgivning til Aktie- og Anpartsselskaber

Fokuser på det, du er god til, og lad os stå for regnskabet

Det er ikke for sjov, mange virksomheder vælger at lægge regnskab, revision og momsregnskab med mere i hænderne på en revisor. Der er rigtig meget at holde styr på, og man kan gå glip af store økonomiske fordele i eksempelvis momsregnskabet, hvis ikke man kender til alle mulighederne inden for regnskab og momsregnskab.

Nogle af de forhold, der løbende skal vurderes, er beskatningsformen. Skal personskatteloven benyttes, eller vil det eventuelt være en fordel at lade sig beskatte efter virksomhedsskatteloven, hvor skatteprocenten kun er 25 procent? Skal bilen fratrækkes efter ligningsrådets satser eller efter de faktiske udgifter? Kan det eventuelt være en fordel at foretage en skattefri virksomhedsomdannelse til et aktie- eller anpartsselskab?

Alt dette samt regnskab, momsregnskab og meget mere kan VAC Revision ApS hjælpe dig med.

Ring på 4466 2622 og lad os tage en snak om, hvordan vi kan være behjælpelige med regnskab og momsregnskab i lige netop din enkeltmandsvirksomhed.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op af en revisor.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

VAC Revision ApS

CVR: 16516082​

Hvor bor vi?

Linde Allé 1, 1.

2750 Ballerup​

Kontaks os ​

​Tlf: 44 66 26 22

E-mail: vac@vac.dk