BOGHOLDERIASSISTANCE

Hos VAC Revision ApS tilbyder vi bogholderiassistance for små og mellemstore virksomheder på hele Sjælland. I denne forbindelse tilbyder vi to løsningsmodeller:

Den ene går ud på, at du som kunde afleverer alt materialet, hvorefter vores bogholder indtaster alle relevante oplysninger i forbindelse med balance og momsregnskab. Her skal du ikke selv bekymre dig om noget som helst.

Den anden løsningsmodel går på, at du som kunde selv tager hånd om en del af bogføringen og vi kan så være behjælpelige med at sørge for bogholderi- og regnskabsmæssig assistance, når behovet opstår.

Uanset om du selv eller vi sørger for bogføringen er det muligt at varetage bogføringen via internettet, hvor både virksomheden og vi kan tilgå bogholderisystemet.

Fordele ved bogholderiassistance

Der er flere fordele ved bogholderiassistance. For det første kan du koncentrere dig om at drive virksomhed og lade os stå for den økonomiske administration. Desuden kan du følge med i bogføringen ved at vælge løsningen, hvor der er internetadgang til bogholderisystemet. Vil du gerne selv bogføre, men slippe for at lave afstemninger og lignende, er det også muligt via den sikre netadgang.

Bogholderiassistancen udføres altid af kompetente bogholdere, hvilket er din sikkerhed for et præcist resultat.

Vær opmærksom på, at vi også kan bistå med lønadministration. Kontakt os på tlf. 44 66 26 22 for flere oplysninger.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op af en revisor.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

VAC Revision ApS

CVR: 16516082​

Hvor bor vi?

Linde Allé 1, 1.

2750 Ballerup​

Kontaks os ​

​Tlf: 44 66 26 22

E-mail: vac@vac.dk