ØKONOMISK RÅDGIVNING TIL AKTIE- OG ANPARTSSELSKABER PÅ SJÆLLAND

Der er mange ting at overveje og holde styr på, når det kommer til

økonomien i et aktie- eller anpartsselskab. Med os til at give økonomisk rådgivning, er du godt dækket ind.

Økonomisk rådgivning

Er driftsformen den mest gunstige for firmaet? Kan der overvejes alternativ finansiering på nogen områder? Virker budgetterne realistiske? VAC Revision ApS i Ballerup tilbyder kompetent revision, regnskabsudarbejdelse og økonomisk rådgivning til små og mellemstore virksomheder på hele Sjælland inklusiv hele København.

Værd at overveje

Et af de forhold, der som hovedaktionær er vigtigt at overveje, er, i hvilket omfang driftsoverskuddet skal udbetales som almindelig løn eller som udbytte. Her er det godt med økonomisk rådgivning, da der kan være ret så stor forskel på udbetalingen, afhængigt af hvilken model man vælger.

​Derudover er bilbeskatning et væsentligt område at overveje løbende. Er det billigere at have bilen uden for firmaet frem for at betale skat af fri bil gennem firmaet? Alt det og meget mere får du hjælp til med økonomisk rådgivning hos os.

Generationsskifte

Et generationsskifte og eventuelt salg kræver økonomisk rådgivning, tid og planlægning at gennemføre, hvis man vil kunne begrænse/udskyde den skattebyrde, der eventuelt vil opstå i forbindelse med et salg/generationsskifte.

VAC Revision ApS kan hjælpe med økonomisk rådgivning ved at lave en plan for, hvordan et eventuelt fremtidigt generationsskifte/salg skal iværksættes uden at medføre for store skattemæssige omkostninger.

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for økonomisk rådgivning - så kontakt os på tlf. 4466 2622 eller via vores kontaktformular.

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op af en revisor.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

VAC Revision ApS

CVR: 16516082​

Hvor bor vi?

Linde Allé 1, 1.

2750 Ballerup​

Kontaks os ​

​Tlf: 44 66 26 22

E-mail: vac@vac.dk